DISTRIBUIȚI

Finalul de sezon și scurta vacanță nu sunt chiar foarte liniștite pentru Poli Timișoara. Unele zvonuri l-au dat ca și demis pe antrenorul Ionuț Popa și au avut un sâmbure de adevăr la bază, însă între timp situația s-a clarificat, iar tehnicianul stabilit în Arad rămâne să antreneze la Timișoara.

Gazeta Sporturilor a publicat că Vasile Miriuță îl va înlocui pe Popa. Informația a stârnit o reacție furioasă a primarului Timișoarei, care e negat și l-a confirmat pe antrenorul actual. Din informațiile noastre, de altfel, Miriuță nu a negociat niciodată cu Poli și pista a fost una falsă, aruncată presei centrale. Chiar și așa, jucătorii auziseră și ei că Popa nu va mai fi antrenor pentru sezonul 2017-2018. Noua lege a sportului le-ar fi dat celor de la Poli mari vise, iar în ultima perioadă s-au purtat discuții cu antrenori cu greutate, cum ar fi Victor Pițurcă sau Răzvan Lucescu.

De altfel, despre Pițurcă s-a și discutat în cercurile politice de aceeași culoare cu primarul, la meciul de la Șiria. Lucescu jr. ar fi cerut, conform surselor noastre, garanții financiare. Totuși, discuțiile nu au avansat foarte mult, iar acum, cu trei zile înainte de reluarea pregătirii, situația e clară. Ionuț Popa rămâne încă un sezon la Timișoara. Poli se va reuni joi, iar vineri, jucătorii vor face vizita medicală.

 

(foto: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ