DISTRIBUIȚI

În noaptea de 21/22 iunie a.c., jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, pe timpul desfăşurării serviciului de ordine publică în municipiul Timişoara, au depistat două persoane care aveau asupra lor substanţe interzise.

Una dintre persoane a fost depistată în jurul orei 22.30 într-un autoturism, pe o stradă din cartierul Freidorf. La vederea echipajului de jandarmi persoana a prezentat un comportament ce a atras atenţia, fapt pentru care i s-a cerut să se legitimeze. La controlul efectuat, în autoturism a fost găsit un săculeţ de plastic, ce conţinea o substanţă vegetală uscată, de culoare maronie, o râşniţă şi un cântar special destinat măsurării unor cantităţi mici.

Cea de a doua persoană a fost observată în jurul orei 5:00, în zona fostei fabrici de zahăr, în timp ce îşi confecţiona o ţigară dintr-o substanţă vegetală uscată.

Cele două persoane au fost identificate ca fiind bărbaţi cu vârsta de 24 respectiv 35 de ani, cu domiciliul în judeţul Timiş.

În ambele situaţii, jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării substanţelor şi obiectelor găsite şi au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

LĂSAȚI UN MESAJ