Ionuț Popa e tot fără mustață la o săptămână după ce și-a ras-o. Tehnicianul dorea să fie desemnat antrenorul anului în ancheta Prosport făcută printre tehnicienii și căpitanii din prima ligă, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Popa a fost însă vesel că l-a lăudat Lucescu, dar a spus că îi pare rău de ancheta DGA de la rivala UTA.

Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul anului. De altfel, Ionuț Popa a fost singurul care a nominalizat pe altcineva, și anume, pe Cosmin Contra. Totuși, Popa e mândru că l-a lăudat Mircea Lucescu. ”Hagi mi-a zis că sunt după el. Mă bucur oricum de declarația lui Mircea Lucescu vizavi de mine și de meseria de antrenorat. Dacă el a vorbit așa de frumos, pot să fiu și pe locul 100. A spus că îmi stă bine”, a punctat Popa. Fundașii laterali din Timișoara, Romario Benzar și Steliano Filip, au ieșit în echipa anului.

Stabilit în Arad, chiar miercuri seara, Popa a aflat că Florian Voinea și Codru Grădinaru au fost duși la audieri, iar Claudiu Drăgan, alt oficial de la UTA, a avut domiciliul percheziționat. ”Ieri seară eram la Sânnicolau Mic (n.r. – cartier arădean) la un meci de Old-Boys Vagonul cu Sânnicolau. Ne-am întins la un grătar și m-a sunat cineva de acolo. Sunt trăsnit, nici nu știu care e fenomenul. Îmi pare rău de ei, sunt oameni foarte tineri. Efectiv îmi pare rău”, a spus Popa despre situația creată.

Aparent, acuzațiile se referă la faptul că utiștii ar fi dat bani celor de la Foresta Suceava, aflați în colaps financiar, să se prezinte la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, cu care Aradul se lupta pentru locul 2. Totul a pornit de la declarațiile oficialului covăsnean, care a recunoscut azi că doar și-a dat cu presupusul. DGA nu a dat niciun comunicat pe acest subiect.

(foto: sport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ