Profesorii din județul Timiș care au dorit să participe la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar adjunct au avut posibilitatea să își depună dosarul de înscriere până la sfârșitul săptămânii trecute.

După finalizarea perioadei de inscrieri, la sediul Inspectoratului Școlar Timiș și-au depus dosarele patru candidați care concurează pentru cele trei posturi de inspectori școlari adjuncți puse la bătaie. Este vorba despre cei trei inspectori școlari adjuncți care ocupă aceste funcții în prezent, și anume Aurelian Sima, Francisc Halasz și Cornel Petroman, plus Mihaela Dana Petrov, directorul Colegiului Tehnic ”Emanuil Ungureanu” din Timișoara.

În perioada 20 aprilie – 29 mai, la sediul Ministerului Educației vor avea loc concursurile pentru ocuparea celor trei posturi de inspectori școlari adjuncți în județul Timiș. Actualul inspector școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu, a susținut un astfel de concurs la Ministerul Educației și a obținut una dintre cele mai mari note din țară.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ