DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Cătălin Cazacu urmează să participe în următoarele sfârșituri de săptămână la două etape ale celor mai importante competiții interne de motociclism-viteză. Prima dată, pilotul va concura la Cupa Moto RC, iar apoi, la etapa de campionat național și est-european.

Vineri, Cazacu ia startul în etapa a treia a Cupei Moto RC, competiție organizată integral în județul Ialomița, pe circuitul Motorpark România de la Adâncata. Timișoreanul a câștigat primele două etape, din mai și de luna aceasta. ”Pregătim motocicleta, facem numeroase încercări și sperăm să ne prezentăm într-o formă bună. Suntem la jumătatea sezonului și cred că am ajuns, din punct de vedere tehnic, la 90% din ceea ce ne dorim de la motocicletă. Obiectivul meu este clasarea pe podium și voi folosi această etapă pentru teste și antrenamente, în perspectiva concursului de săptămâna viitoare, de la Seres, Grecia. Voi încerca, de asemenea, să-mi depășesc recordul personal pe acest circuit, care este de 1.41.01”, a declarat Cazacu.

Săptămâna viitoare, Cazacu va concura la Serres, în Grecia, în cursa ce contează pentru etapele VII și VIII din Campionatul Național de Motociclism-viteză, dar și pentru etapele VIII și IX ale Campionatului Est-European.

(foto: facebook.com/catalincazacu)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ