DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara a câștigat cu 13-0 meciul amical jucat cu Inter Tărlungeni, formație din Liga a V-a Brașov. Mailat a marcat 3 goluri, urmat de Miguel Bianconi și Vașvari, cu câte 2 reușite. Timișorenii au mai bătut, înainte de cantonament, divizionarele D și E din Timiș, Avântul Periam și Șoimii Pesac.

Poli Timișoara a început cu portarul Curileac, fundașii Străuț, Bocșan, Cânu, Covalschi, mijlocașii la închidere Oprea și Soljic, în față cu Ciucur, Croitoru, Bârnoi, plus vârful Miguel Bianconi.  Pe parcursul partidei, inclusiv în prima repriză, au intrat toți ceilalți jucători: Straton, Smaranda, Crețu, Haruț, Șeroni, Melinte, Țigănașu, Artean, Munteanu, Vașvari, Doman, Drăghici, Mailat, Velcotă.

Încă din prima repriză, bănățenii s-au distrat. Miguel a dat 2 goluri, și au mai marcat o dată Bârnoi, Oprea, Soljic și Mailat. Astfel, la pauză s-a intrat cu 6-0. În a doua repriză Mailat, a mai dat 2 goluri, la fel ca Vașvari, și au înscris câte o dată Șeroni, Drăghici și Munteanu. Următorul meci de verificare va fi cu Inter Cristian joi, de la ora 17,30, o echipă de Liga a IV-a Brașov.

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ