DISTRIBUIȚI

Cei de la Poli Timișoara au reușit să pună în vânzare policadurile, cu mai bine de o săptămână întârziere de la data anunțată inițial. Alb-violeții au stabilit prețurile biletelor pentru noul sezon, dar și tarifele majorate pentru primul meci acasă, cel cu Steaua. Tot la capitolul financiar, Poli va încasa în curând o sumă ridicolă pentru alt junior pierdut, ajuns în străinătate.

Poli a anunțat că se dă start la făcut policarduri de la 1 iulie, dar au apărut probleme tehnice și totul a început abia luni, 10 iulie. Prețurile sunt următoarele: 100 de lei al cele două peluze, 200 de lei la tribuna 2 (pentru pensionari, 100 de lei), 250 de lei la tribuna 1 (pentru pensionar, 125 de lei), 400 de lei la tribuna 0 și 2500 de lei le loje. Studenții pot beneficia de policarduri speciale, care costă doar 15 lei și sunt valabile la tribuna 2, dar acestea se emit abia din 1 august, deci nu vor fi valabile la meciul cu Steaua. În mod normal, biletele vor avea următoarele prețuri: 10 lei la peluze, 15 lei la tribuna 2, 20 de lei la tribuna 1, 30 de lei la tribuna 0 și 200 de lei la loje. Pentru jocul cu steliștii, prețurile vor fi însă următoarele: 15 lei la peluze, 20 de lei la tribuna 2, 30 de lei la tribuna 1, 40 de lei la tribuna 0 și 250 de lei la loje.

Poli Timișoara are deocamdată vistieria goală, și va încasa doar mărunțișuri pentru transferul lui Deian Sorescu. Ajuns la ASU Poli, unde are o clauză modestă de reziliere a contractului, fotbalistul va semna cu danezii de la Esbjerg în cursul zilei de miercuri. Poli cea din prima ligă, clubul care l-a format, va primi doar taxa de solidaritate de 5%, deoarece a pierdut jucătorul la comisii. Cei de la club nu au înregistrat la timp contractul lui Sorescu. Jucătorul putea pleca vara trecută la Brescia, pentru 300.000 de euro, dar fostul președinte Ioan Miculaș a sperat că îl va vinde cu 700.000 de euro. Situația a devenit conflictuală, și nici actuala conducere nu a fost în stare să aplaneze tensiunile.

(foto: Leczki Jozsef)

LĂSAȚI UN MESAJ