Sfârșitul de săptămână a adus clasări pe podium pentru piloții timișoreni, atât la competiția de Rally 2 de la Raliul Harghitei, cât și la Campionatul Național de Autoslalom, cu primele două etape desfășurate la Arad. Soții Almașa au câștigat în Harghita, iar clubul Krepelka Motorsport a organizat etapele de autoslalom (foto) de pe circuitul Vik Power.

Soții Ovidiu și Laura Almașa au început să participe anul acesta la etapele de Rally 2, iar la Raliul Harghitei a venit și prima victorie. Competiția se va relua în septembrie, la Raliul Iașului. De asemenea, mai mulți iubitori de viteză pe patru roți din Timișoara au concurat la cele două etape ale Campionatului Național de Autoslalom de la Arad. Prima etapă a adus victoria timișoreanului Alexandru Krepelka la Open, urmat de Zoltan Martincsek și de Mircea Samuil. La clasa 1, s-a impus Darco Pelici, urmat de Cristian Șugăr și Flavius Suciu. La clasa 2 cel mai bun a fost Sergiu Boncalo, urmat pe podium de Robert Coca și Carmen Buja, în timp ce clasa 3 i-a revenit lui Valentin Neamțanu, urmat de Mihai Neculai, unde Ioan Lung nu a prins locul trei din pricina unui abandon. Darco Pelici a câștigat concursul juniorilor, iar Carmen Buja, pe cel feminin.

Duminică a avut loc a doua etapă, iar la Open tot Alexandru Krepelka a câștigat, urmat de Zoltan Martincsek și Cristian Lung. Darco Pelici a câștigat clasa 1, cu podiumul completat de Mario Călugăriță și Cristian Șugăr. La clasa 2 s-a impus Sergiu Boncalo, urmat de Sergiu Bîrsan și Marius Coca, iar la clasa 3 a câștigat din nou Valentin Nemțanu, urmat de Mihai Neculai și Cristian Călugăriță. A fost organizat și concurs la clasa 4, câștigat de Andrei Ardelean, după care s-au clasat Marco Petrov și Cosmin Șelaru. Darco Pelici a fost tot cel mai bun junior, urmat de Mario Călugăriță.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ