Handbaliștii de la CH Poli joacă miercuri ultima partidă din sezonul regulat, în deplasare la CSU Suceava. Echipa nu mai are nicio șansă la play-off, iar singura miza în acest an mai e locul 9 după play-out.

Sucevenii sunt pe ultimul loc din Liga Națională, cu 12 puncte, față de cele 22 ale Timișoarei. Antrenorul Pero Milosevic a studiat jocul adversarului și vrea să vadă o schimbare de mentalitate la elevii săi. ”Echipa vine după un meci slab, după care am suferit mult. Dar ne-am revenit încetul cu încetul. Suceava a câștigat ultimul meci cu Steaua, iar Turda a câștigat contra lor doar cu un gol diferență. De aceea, trebuie să fim foarte concentrați și să respectăm tactica. Trebuie să jucăm foarte bine, mai ales în apărare, să nu ne mai certăm cu arbitri, e nevoie de o schimbare de mentalitate”, a punctat Milosevic.

Pentru acest meci revine pe teren Iulian Halcă, jucător care a lipsit la ultimele partidei, din pricina unei accidentări. ”Halcă ne va ajuta mult, ne-a lipsit mult la Bacău și în meciul cu CSM București. Noi nu am vrut să riscăm și să îl folosim în meciul trecut”, crede Milosevic. Muntenegreanul spune că principala forță a sucevenilor este viteza de joc, iar alb-violeții nu trebuie să îi lase să își valorifice rapiditatea. ”Suceava e o echipă care fuge mult, e bună pe contraatac, după atacul nostru trebuie să ne repliem foarte rapid în apărare. Dacă îi lași să te alerge, îți cauzează probleme. Trebuie să fugi mult după minge dacă o pierzi”, a adăugat antrenorul lui Poli.

Meciul de miercuri începe la ora 17:00 și nu va fi televizat.

Anda DELIU
(foto: facebook.com/pages/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ