DISTRIBUIȚI

Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara, campioană națională universitară, a încheiat pe locul 9 Campionatul European de la Porto. În lot s-au regăsit fotbaliști tineri, dar și cu experiență, inclusiv de la cele două Poli și Ripensia.

UVT a debutat cu victoria cu 2-1 în grupa D, împotriva Universității din Minho, Portugalia, după golurile marcate de Răzvan Rus și Răzvan Dumitru Corlățeanu. Apoi, românii au pierdut cu 1-0 meciul cu rușii de la Universitatea din Kuban, care au și câștigat trofeul, pentru a încheia grupa cu un 0-0 cu Universitatea din Bordeaux, Franța. Au urmat meciurile din grupa 9-15. UVT a jucat din nou cu studenții din Minho, pe care i-a bătut de data aceasta cu 3-0, grație golurilor lui Răzvan Rus, Florin Olariu și Patrick Niță. Din nou, UVT a terminat la 0-0 cu Universitatea din Jyvaskyla, Finlanda, pentru ca să câștige categoric finala pentru locul 9 cu 7-0 cu Universitatea din Almeria, Spania. Au marcat: Miodrag Todorov, Patrick Niță, ambii câte un gol, Marco Giuricici, cu 2 goluri, și Răzvan Rus, 3 goluri.

Au jucat la Porto: Iulius Rădulescu (Ripensia Timișoara), Victor Gîrlea (ultima dată la ASU Poli), Cătălin Horcea (Ripensia Timișoara), Miodrag Todorov (Millenium Giarmata), Claudiu Apro (Ripensia Timișoara), Patrick Niță (ultima dată la Mama Mia) Radu Domșa (ACS Dumbrăvița), Marco Giuricici (ASU Poli), Răzvan Rus (Poli Timișoara 2), Denis Băbăn (ultima dată Mama Mia), Cosmin Mancaș (ACS Ghiroda), Florin Olariu (ultima dată la Millenium Giarmata), Branimir Stefanovici (ACS Ghiroda), Vlad Nicoară (ACS Dumbrăvița), Alin Roșu, Dumitru Corlățeanu (minifotbal), Alexandru Contescu.

(foto: facebook.com/eusafootball2017)

LĂSAȚI UN MESAJ