DISTRIBUIȚI

UVT Agroland Timișoara a încheiat campania de transferuri cu o jucătoare foarte titrată, mai ales dacă ținem cont că e vorba de o echipă nou-promovată. Roxana Bacșiș, jucătoare componentă a echipei naționale, a venit la Timișoara după ce mai devreme în cursul acestei veri semnase cu Volei Alba Blaj.

Bacșiș a semnat cu blăjenii, dar a plecat după ce soțul ei a fost cooptat în staff. Jucătoarea de 1,89 metri evoluează pe postul de universal și luna aceasta împlinește 29 de ani. Voleibalista a luat primul titlu de campioană în 2006, cu Rapid, la 17 ani. Ulterior, de data aceasta în tricoul Științei Bacău, Bacșis a devenit campioană în 2013 și 2014, iar cu moldovenii a câștigat și două Cupe ale României. În sezonul 2015-2016 a jucat la CSM București și a fost cea mai eficientă jucătoare a ”tigrilor” în Challenge Cup. Ultimul sezon l-a petrecut în Franța, la Volley-Ball Nantes. Bacșiș e componentă de bază a naționalei și este de patru ori campioană mondială universitară.

Noua jucătoare a fost colegă la CSM București cu Diana Balintoni, Mihaela Ozun și Diana Cărbuneanu. ”Este adevărat că în România am jucat numai la echipe care s-au bătut la titlu, dar îmi plac provocările și nu cred că venirea la Agroland este un pas înapoi. Îmi doresc să facem un sezon cât mai bun, cred că prin multă muncă și dăruire rezultatele vor veni cu siguranță.. Am ales să vin la Timișoara pentru că îmi doresc foarte mult să joc și să ajut echipa prin experiența mea. Nu ne va fi ușor, având în vedere că suntem o nou-promovată, dar am foarte mare încredere, atât în forța grupului, cât și în antrenor. Cred că este foarte important faptul că suntem o echipă formată aproape în totalitate din românce. Sper să reușim o surpriză frumoasă și să aducem timișorenii la volei”, a declarat jucătoare.

Vara aceasta, la UVT Agroland Timișoara au mai venit Andreea Petra, Ariana Pîrv și Diana Cărbuneanu.

(foto: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ