DISTRIBUIȚI

Andrei Sîntean se pregătește să treacă granița după ce a devenit liber de contract de la Poli Timișoara. Atacantul timișorean e aproape de o a semna un contract cu cehii de la Slavia Praga.

La 18 ani, Sîntean a devenit liber de contract vara aceasta deoarece fostul manager sportiv Daniel Stanciu i-a făcut un contract pe doi ani la 16 ani, nu trei, așa cum se obișnuiește. Atacantul a reclamat oricum clubul Poli la comisiile FRF, deoarece era neplătit.  Cei de la club au reușit să negocieze renunțare la litigiu, după o negociere la sânge. Practic, grila de formare a lui Sîntean a fost redusă de la 130.000 de euro, la doar 25.000. Așadar, atât va încasa Poli de la cehi după ce jucătorul va semna. Sîntean este impresariat de Florin Iacob și a fost component al loturilor naționale de juniori, iar la U18 a fost și căpitan.

Site-ul transfermarkt.de îl evaluează la 50.000 de euro. Din informațiile noastre, timișoreanul va semna cu Slavia Praga pe cinci sezoane. Echipa a terminat pe locul 5 sezonul trecut în Cehia.

(foto: sporttim.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ