DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad propune şi în acest an o ediţie specială pentru unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul agriculturii din România – a 28-a ediţie a târgului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim, în perioada 7-11 septembrie.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu USAMVB Regele Mihai I al României din Timișoara, Asociația Crescătorilor de Vaci „Bălţată Românească” Tip Simmental, Agenția Națională de Zootehnie, Oficiul Județean de Zootehnie Arad, Asociația Crescătorilor de Ovine „PĂSTORUL CRIȘANA” Arad, Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine „MIORIȚA” Chișinău Criș, Asociația Crescătorilor de Animale Arad.

Suprafața expozițională a EXPO Arad este ocupată în totalitate. Spațiile pe care le oferă complexul internațional EXPO Arad vor fi ocupate în totalitate. Peste 270 dintre cei mai importanți jucători în domeniul agricol din România, Ungaria, Germania, Austria, Italia își vor expune produsele pe o suprafață de 3.500 mp interior si 33.000 mp exterior.

În parteneriat cu USAMVB Timișoara și cu sprijinul Stațiunii de Cercetare – Dezvoltare pentru Creșterea Bovinelor Arad, la Agromalim 2017 vizitatorii vor putea asista la lucrări agricole de prelucrare a solului cu tehnologii convenționale, minim de lucrări și semănat direct.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ