DISTRIBUIȚI

Solidare, Școala de circ și Institutul Intercultural Timișoara şi-au dat mâna pentru un proiect destinat celor care sunt interesați de activități care te provoacă la mai mult decât primești de la rutina citadină zilnică.

Serile Solidare Basca sunt un amalgam frumos de teatru, circ, scriere creativă şi educaţie civică. Organizatorii promit la final și o cină faină împreună. Cei care doresc să participe la serile Basca o pot face chiar astăzi, 9 august, între orele 19-21. Sunteți așteptați la Basca,  splaiul Nicolae Titulescu nr. 5, în curtea fostei fabrici de pălării Paltim. Acolo organizatorii au amenajat o hală a distracțiilor. Cu saltele, accesorii sportive și alte  instrumente magice care generează distracția.

„Ne dorim să creăm o punte între oameni care altfel nu se întâlnesc şi să descoperim ce avem în comun, ce probleme împărtăşim şi cum le putem rezolva împreună. E pentru tineri şi tinere, bunici, nepoate şi nepoţi, părinţi, copile şi copii şi aşa mai departe. E pentru toată lumea”, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ