DISTRIBUIȚI

 

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara sunt angrenate în misiuni, în perioada 11-15 august a.c.

Pentru ca manifestările cultural-artistice şi religioase, prilejuite de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, să aibă loc în condiţii de siguranţă, jandarmii timişoreni se află în zona bisericilor, unde se sărbătoreşte hramul, şi în zona de desfăşurare a rugilor bănăţene, în localităţile: Ciacova, Giera, Pustiniş, Ferendia, Sculia, Percosova, Macedonia, Foeni, Denta, Folia, Urseni, Albina, Peciu Nou, Şag şi Chişoda din judeţul Timiş.

Jandarmii asigură măsurile de ordine şi siguranţă şi pe timpul desfăşurării festivalului de folk ce are loc, în aceste zile, în localitatea Gărâna din judeţul Caraş-Severin.

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara desfăşoară şi misiuni pe linia menţinerii ordinii publice, cooperează cu inspectoratele de jandarmi din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, cu structurile de poliţie şi poliţie de frontieră, pentru asigurarea climatului de siguranţă publică.

Jandarmii timişoreni asigură, de asemenea, vineri 11 august a.c., măsurile de ordine pe timpul desfăşurării meciului de fotbal ce are loc pe stadionul „Dan Păltinişanu” între echipele ACS Poli Timişoara şi FC Viitorul Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ