DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli au înregistrat alte două victorii în meciurile de verificare, vineri și sâmbătă, cu sârbii de la Dinamo Pancevo, în sala de la Buziaș. Elevii lui Pero Milosevic au mai câștigat alte două amicale cu CSM Făgăraș și au obținut un succes și un egal cu Minaur Baia Mare.

Vineri, partida s-a terminat la 32-25 pentru alb-violeți, după 16-13 la pauză. Cel mai bun marcator a fost Marjanovic, cu 9 goluri, urmat de Șania 6, Krsto Milosevic 4, Fenici 3, Hrimiuc 3, Furak 3, Orbovic 2, Păiuș 1, și Lasica, 1 gol. În sală a fost destul de greu de jucat, pe o temperatură foarte ridicată. Echipa de handbal e nevoită să joace la Buziaș deoarece Sala ”Constantin Jude” e tot în proces de renovare.

Sâmbătă, Poli a câștigat cu 37-22, după 20-10 la pauză. Cu ușoare probleme medicale, au fost menajați: Andrei Santeiu, Ionuț Uruianu, Marko Lasica, Flavius Cîmpan și Vuk Milosevic. Krsto Milosevic a fost principalul marcator, cu 9 goluri, urmat de Hrimiuc 5, Șania 5, Marjanovic 4, Neamțu 4, Furak 4, Păiuș 3, Fenici 2, și Prbovic, Ștefan, Szentpeteri și Șimicu, fiecare 1 gol.

(foto: facebook.com/scmpolitehnica)

LĂSAȚI UN MESAJ