DISTRIBUIȚI

Sărbătoarea canalului Bega a ajuns la cea de-a zecea ediţie. Cursa rățuștelor este cea mai așteptată de timișoreni. Nu stați deoparte, nu veniți pe Bega doar ca să vă aruncați privirea la cursa rățuștelor, participați! Cursa Rățuștelor, a ajuns la cea de-a zecea ediție și este programată  pe data de 3 septembrie, de la ora 17:00.

În acest an marele premiu va fi de 2000 de euro. Premiul este oferit de Continental, partenerului principal al cursei.

Puteți achizițona rățuște și bilete pentru cursă la Iulius Mall Timisoara, lângă scările rulante care duc la Food Court, de luni până vineri între orele 16-22 și în weekend între orele 12-22.

Dacă rățușca nu se va dovedi a fii câștigătoare banii dumneavoastră nu vor fi iroșiți. Aceștia vor fi folosiți la renovarea unor saloane din cadrul Clinicii de Neonatologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara (Spitalul Odobescu)!

A zecea ediţie a festivalului „Bega Bulevard” are loc în perioada 2-3 septembrie,  între Podul Mihai Viteazu (Mitropolit Andrei Şaguna) şi Podul Maria (Traian).

Cursa Rățuștelor este organizată de clubul Rotaract Timișoara, împreună cu clubul Interact Timișoara și Rotary Timișoara, cu susținerea cluburilor Rotaract Cetate Timișoara, Rotaract Ripensis Timișoara și Rotaract Opera Timișoara, fiind atracția principală a festivalului Bega Bulevard, organizat de Primăria Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, pe malul Begăi.

LĂSAȚI UN MESAJ