DISTRIBUIȚI

Sebastian Mailat se judecă în continuare cu Poli Timișoara la comisiile FRF. Ionuț Popa a vorbit despre fotbalistul format de LPS Banatul și preluat la final de juniorat de Poli Timișoara. După ce s-a lăudat fără nimic concret că echipa va picheta sediul ANAF, tehnicianul spune că dacă jucătorul devine liber, vor intervenii cei de la DNA.

Mailat vrea să primească un salariu mai mare la negocierile cu clubul, peste cât sunt dispuși să dea cei de la Poli. Astfel, s-a ajuns la memoriu depus la comisii. Fotbalistul are doi impresari. Unul este avocatul Novăcescu, stabilit în Germania, iar altul este un timișorean de profesie inginer. Memoriul fotbalistului a fost depus în ziua în care, ulterior, Poli i-a virat salariile restante. Ionuț Popa e convins că jucătorul nu poate deveni liber, și se bazează pe un precedent cu Pablo Brandan la Steaua. Tehnicianul consideră că agenții vor să încaseze comisionul dacă vor duce fotbalistul să semneze cu alt club din postura de jucător  liber de contract.

Popa crede că doar dacă cei de la FRF sunt corupți, Mailat va obține un verdict nefavorabil. ”Sunt convins că clubul va face demersuri la DNA. Nu se poate ca cei de la comisie să judece altfel, decât în favoarea clubului. Dacă se întâmplă altceva, trebuie mers la DNA! Mailat are doi impresari. Pe domnul Novăcescu nu-l cunosc, cu celălalt impresar am discutat la club și se pare că cei doi vor să-l scoată liber și să ia ”tăițeii”. Dacă la comisie îl dă liber, e scandal mare”, a spus antrenorul lui Poli Timișoara.

Ionuț Popa a mai vorbit despre DNA și când Pedro Henrique întârzia la pregătire. Antrenorul era scandalizat că se întâmplă așa ceva cu un fotbalist pe care clubul a plătit 200.000 de euro și a spus că cei care au semnat așa ceva trebuie ridicați de DNA. Cât despre Mailat, dosarul său va fi din nou masa Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor. Din informații ce ne-au parvenit pe surse, în urmă cu câteva săptămâni, Mailat a fost dorit de Steaua pentru suma de 300.000 de euro.

(foto: acspoli.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ