DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica Timișoara  încheie mâine  programul Electronics Summer University derulat  în perioada 21.08.2017 – 03.09.2017. Ediția de anul acesta se încheie într-un cadru festiv și în prezența tuturor celor care au contribuit la realizarea cu success a proiectului.

Pe parcursul celor două săptămâni elevii au participat la cursuri de Fizică generală, Noțiuni de măsurare, Introducere în electronică, Producție audio-video, Introducere în microprocesoare, susținute de cadre didactice din UPT. În cadrul acestor cursuri liceeni au dobândit cunoștințe teoretice și au realizat lucrări practice. Astfel fiecare elev a avut posibilitatea să experimenteze și să treacă prin emoțiile provocate de susținerea examenelor.

„Experții în consiliere, care fac parte din Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) al UPT, au organizat training-uri și workshop-uri pentru elevi, cu scopul de a-i învăța tehnici esențiale de comunicare, de autocunoaștere și de time management. Totodată, elevii au participat la activități cu caracter sportiv prin Electronics Summer University Triatlon și au avut parte de o vânătoare de comori prin intermediul căreia au descoperit cele mai frumoase și de interes obiective turistice din oraș”, a precizat directorul proiectului, prof.dr.ing. Florin Alexa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ