DISTRIBUIȚI

Vremea este ca … vremea, schimbătoare. Din păcate a schimbat programul firesc, prestabilit, al organizatorilor Bega Festival. Însă aceștia se readaptează: Zdob si Zdub, vor concerta astăzi, de la ora 13. Luați-vă umbrelele!

Până la venirea ploii festivalul a fost unul reușit. Standurile organizațiilor, ale societăților și școlilor tematice au dat de lucru celor mici. Acest public țintă, al familiilor tinere, a gustat festivalul din plin. La fel și populația adultă.

Singura problemă a fost cea a concertului de seară, Zdob și Zdub. Zoli Toth a avut un recital reușit, bine primit, iar Orchestra de Tineret Timișoara a făcut, de asemenea, o figură bună. Partea cea mai așteptată a primei zi de festival, Parada ambarcațiunilor, plimbările cu bărcile de intervenție pe Bega, toate acestea s-au derulat normal și au foarte bine pregătite.

Singurul minus, simțit din plin mai ales aseară, a fost lipsa iluminatului public. Nu a funcționat, iar la lăsarea întunericului și venirea ploii ar fi ajutat puțin gaz în lampă.

LĂSAȚI UN MESAJ