DISTRIBUIȚI

CFR Timișoara s-a impus cu 2-0 pe terenul Fortunei Becicherecu Mic, la derby-ul în care experiența în prima ligă și-a făcut simțită prezență. Pentru nou-promovata pregătită de Florin Pădurean a fost primul joc oficial după sezonul foarte bun din eșalonul secund.

CFR a deschis scorul în minutul 33 prin Lidia Șuveț. La pauză a fost 1-0, iar în repriza a doua a înscris Alice Cociuba, fotbalistă venită vara aceasta de la Ineu, din liga a treia. Golul a fost înscris în minutul 65, fără ca Fortuna să reușească să înscrie. Urmează o pauză în fotbalul feminin, survenită pe fondul programului echipelor naționale. Etapa viitoare, în 17 septembrie, CFR va juca acasă cu Prundu Bârgăului, iar Fortuna merge la Odorheiu Secuiesc.

Fortuna Becicherecu Mic: Bărbosu – Stoianov, Vuicin, Crișan, Codreanu, Mândruț,  Abrudan, Puca, Tomesc, Voinea, Linul. Au mai intrat: Xristopoulou, Betea, Jurj.

CFR Timișoara: Durlă – Șuveț, Bistrian, Molnar,  Heisu (85 Scurtu) – Cociuba (80 B. Ienovan), Ababei,Neacșu, M. Voica – Sîrbovan,  Ion (46 Obrad)

(foto: facebook.com/pg/CFR-1933-Timisoara-fotbal-feminin)

LĂSAȚI UN MESAJ