DISTRIBUIȚI

Vara este momentul prielnic pentru a mai face ceva achiziţii ce te vor ajuta pe perioada rece a anului. Este şi cazul să te gândeşti la o lada frigorifica Liebherr. Ai numeroase motive pentru care o astfel de investiţie este una de care ai nevoie, clar. Ar trebui să ţii cont şi de avantajul faptului că în plină iarna nu vei plăti poate mai mult, pentru că este un produs electrocasnic la mare căutare pentru a menţine alimentele în stare bună de conservare.

De ce ţi-aş recomanda o lada frigorifică Liebherr, deşi, în general vorbind, orice brand este binevenit? Să vedem:

  • Poţi păstra în ea mai tot felul de produse alimentare. De regulă, carnea este de mare interes, mai ales că ocupă şi ceva mai mult spaţiu, dar şi fructele sau legumele se pot păstra prin congelare, cu mici excepţii. Ştiai că dovlecelul spre exemplu nu este indicat a se congela? Devine o pastă după decongelare. Trecând peste asta, ai spaţiu suficient pentru numeroase alimente pe care doreşti să le savurezi în perioada rece, când poate nu sunt nici disponibile pe piaţă.
  • În cazul brandului anterior menţionat ai 6 ani garanţie. Asta îţi dă din start încredere că electrocasnicul cu pricina este unul bun. Brandul în sine este de origine germană şi ştim că este unul de încredere, cu produse de calitate.
  • Lăzile frigorifice de la acest brand sunt de clasa A sau chiar A+++. Aceasta este clasa de consum, fiind şi cea mai bună, aşa că orice tip ai alege ştii deja că va avea un consum rezonabil de energie.
  • Există o gamă diversă. Asta înseamnă că ai opţiuni care să facă din lada cu pricina una uşor de încadrat în varii spaţii. Nu trebuie să deţii un beci, o cameră special amenajata pentru depozitare, cămară, etc. De altfel, nici nu trebuie să stai la casă. O ladă frigorifică se pretează şi la spaţii mici, la bloc sau în balcon, de ce nu. Capacitatea uneia poate fi de la 193 de litri până la peste 400, deci de toate, pentru toţi, cum s-ar spune.
  • Are durată mare de viaţă şi eficientă în congelare. În varianta lor modernă, lăzile frigorifice includ o tehnologie de genul stop frost sau super frost, cele care permit îngheţarea rapidă, conservarea de calitate şi totodată un consum redus de energie pe termen lung. Şi asta nu e tot, unele modele au şi o funcţie de genul frost control, control pentru copii şi alarmă pentru uşa care stă deschisă mai mult de un minut.

Dacă ai o familie numeroasă nici nu mai trebuie să gândeşti alte argumente pentru care următoarea ta investiţie este o ladă frigorifică. Chiar şi când nu este aşa, pur şi simplu a fi constant interesat de alimentaţia ta este un plan de avut în vedere. Vei vedea cât economiseşti când îţi faci un stoc de alimente congelate şi ce savuros şi satisfăcător este să ai mereu la îndemână mâncare congelată, ce aşteaptă să fie preparată.

LĂSAȚI UN MESAJ