DISTRIBUIȚI

Muzeul Satului Bănățean este, luna aceasta, gazda a trei evenimente, primul dintre ele diferit cu totul de ultimele două, semn că diversitatea și noul se împletesc bine cu tradiția.

În perioada 8-10 septembrie, Festivalul PLAI sună românește, dar vorbește vizitatorilor în toate limbile, propunând experiențe culturale din întreaga lume. În zona de #GameSpace se vor putea proba, grație Timișoara 89ers, echipamente de fotbal american. Va fi organizat și un concurs de aruncare cu mingea. În Octopus Tarot Labyrinth vei întâlni personaje care îți vor spune ce fel de persoană ești. O călătorie de aproximativ 2 ore, ca să te descoperi.

În perioada 15-17 septembrie este programat Festivalul Condeierilor Plugari. Un festival cu tradiție la care de obicei participă condeieri din Banat și creatori de artă populă din țară, soliști vocali etc. Casa condeielor va fi cu siguranță punctul zero al manifestării respective.

21-23 septembrie este weekendul dedicat Târgului Meșterilor Populari. Zeci de meșteri populari își anunță mereu prezența la acest festival care garantează promovarea produselor veritabile. Cine dorește să achiziționeze un produs realizat de mâna unui meșter priceput poate face acest lucru la Târgul Meșterilor Populari.

LĂSAȚI UN MESAJ