DISTRIBUIȚI

O nouă ediție a Festivalul Plai  este programată în acest weekend, 8 septembrie, ora 19.00 – 10 septembrie ora 23.00, la Muzeul Satului Bănățean.

Acces general [17.08-07.09]: abonament 98 lei, bilet de zi 58 lei
La poartă [08.09-10.09]: abonament 126 lei, bilet de zi 68 lei, bilet de weekend (sâmbătă şi duminică) 98 lei.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit la festival. Persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit pe baza certificatului de dizabilitate sau dacă sunt înscrişi în baza de date a partenerilor noştri, Ceva de Spus şi A.N.S.R.

Participanții la PLAI beneficiază de transport gratuit din partea RATT. Gratuitatea este disponibilă atât pentru posesorii de abonamente, cât și pentru pentru posesorii de brățară/bilet pentru o singură zi.

Ajungi la PLAI cu: Autobuz 46, Tramvai 1, 2 și 5

Am pregătit 100 de locuri de campare în incinta festivalului purtătorilor de brăţări de tip abonament la PLAI. Dacă ne vizitați din afara Timișoarei, sau dacă sunteți din Timișoara, dar nu vreți să pierdeți nici o clipă din PLAI, vă așteptăm la camping.

PLAI s-a născut din dorinţa unei comunităţi de a crea un festival cum nu au găsit în oraş. Suntem o comunitate de voluntari dedicaţi acţiunilor civice pozitive şi schimbării sociale. Suntem voluntarii care au visat la un oraş cultural activ şi care au acţionat în direcţia asta. Suntem visul pe care fiecare tânăr îl are înainte de a creşte.

Festivalul PLAI trece printr-o reconversie majoră pentru a-şi continua dezvoltarea şi a provoca modul de gândire tradiţional, pentru a prezenta arta şi culturi care nu sunt accesibile prin festivalurile comerciale.

Asteptaţi-vă la muzică şi sunete pe care nu le-aţi mai auzit, instalaţii artistice pe care nu le-aţi mai văzut şi experienţe pe care trebuie să le trăiți.

Azvârlirea este prezentă și anul acesta la PLAI Festival 2017. Ne vedem să azvârlim un disc, să vă povestim despre noi, să aruncăm la țintă cu discul și să ne cunoaștem mai bine!

De ce să vii la #PLAI? Pentru că ai ocazia să înveți să sculptezi în lemn. Sâmbătă și duminică hai la atelierele lui Aurel Oprean!

#partenercultural #creeazăexperiențe

Ar trebui să descoperi muzica tradițională din Sahara ca să înțelegi ce înseamnă #world #music. Hai să-l asculți pe Bombino și noul stil muzical pe care-l promo.

Pasiune, Creativitate, Șarm și Artă. Patru elemente reunite într-un spectacol antrenant de îmblânzire a focului. Coregrafiile armonioase, dar cu grad ridicat de dificultate, poveștile dar și jocul de scenă fac din orice moment marca Amaris Agni un prilej pentru publicul participant de a gusta adrenalina și de a se lăsa sedus prin elemente de jonglat, dans, parkour și teatru. Sâmbătă noaptea, la scena de after-party.

Vii la #PLAI? Trebuie să intri în Octopus Tarot Labyrinth at PLAI 2017

Cu cine te poți întâlni în labirint?

#Căruțașul – Pentru pasagerii săi, carul trebuie să găsească modalitatea prin care ei să meargă mai departe. Nu te uita înapoi. Nu este momentul să faci analize. Trebuie să acționezi acum.

#Dreptatea – Situația în care te aflii este fie ceea ce meriți, plata ta, sau le plătești altora prin ea.

#Pustnicul – Trebuie să elimini absența, vidul. Trebuie să găsești acele lucruri care îți aduc pacea interioară și umplu vidul.

Un fost pionier pentru drum&bass, creator și influencer, unul dintre cei mai importanți artiști de muzică electronică din Europa cu origine în Anglia, Ed Rush Official va urca pe scena after-party vineri seara.

La PLAI #culturaaccesibilizata este unul dintre principiile noastre de bază, și ne dorim ca toată lumea să se poată bucura de evenimentele din cadrul festivalului la fel. Știm cât de importantă este accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități, de aceea muncim mult in fiecare an sa facem PLAI cât se poate de accesibil. De exemplu Scena World Barn este dotată cu un podium special amenajat pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Deasemenea suntem mândrii și fericiți să avem parteneri sociali care muncesc pentru drepturile persoanelor cu dizabilități și au un impact puternic în societatea noastră.

Ceva de Spus sunt parteneri PLAI din 2012.

Asociația Națională a Surzilor din România (A.N.S.R.) sunt parteneri PLAI din 2017.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la PLAI. Pentru a beneficia de accesul gratuit puteți să intrați în contact cu organizațiile Ceva de Spus (contact@cevadespus.ro) sau A.N.S.R. (cu un mesaj pe pagina lor de Facebook), care vă vor asigura accesul la festival. Sau puteți sa veniți cu certificatul de dizabilități direct la festival si veți beneficia de intrarea gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ