DISTRIBUIȚI

D’STARS organizează  la Timișoara, o serie de proiecții live de cinema, de la concerte care se desfăşoară în Capitală.

Continuând demersul început la ediţia trecută a Festivalului Internaţional George Enescu, D’STARS în parteneriat cu Grand Cinema & More Băneasa, transmite live şi anul acesta, o selecţie de concerte de la ediţia curentă a XXIII, a renumitului festival.

Proiecţiile de la Timişoara vor putea fi urmărite în Aula de la Biblioteca Centrală Universitară “Eugen Todoran”, pe un ecran cu diagonala de 6 m. Biletele au preţul de 25 lei şi pot fi  cumpărate numai de la sala de proiecţie, cu o oră înainte de începerea concertului. Relaţii la tel. 0734-776.035

D’STARS oferă publicului meloman 4 concerte deosebite, care vor putea fi urmărite în condiţii de vizionare şi audiţie chiar superioare celor din Sala Mare a Palatului, la un cost substanţial mai mic. Spre comparaţie, preţul biletelor la Sala Mare a Palatului, la aceste concerte se situează în plaja 80-180 lei/buc.

Aceasta este lista concertelor care vor fi proiectate Live la Timişoara, ele nefiind transmise de TVR:

MÜNCHNER PHILHARMONIKER

Duminică, 10 sept. ora 19:30, Live de la Sala Mare a Palatului
Dirijor: Valery Gergiev, Solist: Andrei Ioniţă – cello (Winner of the Tchaikovsky Int’nal Cello Competition 2015)
Program: Enescu – Symphony no. 1 in E flat major op. 13, Saint-Saëns – Concerto no. 1 for cello and orchestra in a minor op. 33, Rimsky-Korsakov – Symphonic Suite op. 35 “Sheherazade”

FILARMONICA DELLA SCALA

Joi 14 sept. ora 19:30, Live de la Sala Mare a Palatului
Dirijor: Riccardo Chailly,  Solist: David Garrett – vioară
Program: Tchaikovsky – Concerto for violin and orchestra in D major op. 35, Shostakovich – Symphony no. 12 in D minor op. 112 “The Year 1917”

ISRAEL PHILHARMONIC ORCHESTRA

Sâmbătă 16 sept. ora 19:30, Live de la Sala Mare a Palatului
Dirijor: Zubin Mehta, Solist: Khatia Buniatishvili – pian
Program: Schumann – Concertul pentru pian şi orchestră în la minor op. 54 (1904), Strauss – „Simfonia Domestica” op. 53 (1904)

ORCH. & CORO DELL’ ACCADEMIA NAZIONALE DI SANTA CECILIA

Vineri 22 sept. ora 19:30, Live de la Sala Mare a Palatului
Dirijor: Antonio Pappano, Dirijorul Corului: Ciro Visco, Solişti: Rachel Willie-Sorensen (soprană) Okka von der Damerau (mezzo-soprană)
Program: Mahler – Simfonia a II-a („Învierea”)

LĂSAȚI UN MESAJ