Aseară, la proiecţie filmului lui Emir Kusturica, Pe Calea Lactee, organizatorii au fost nevoiţi să suplimenteze numărul de locuri pentru a face loc tuturor participanţilor să urmărească filmul. Numărul spectatorilor a crescut în ultima seară de proiecţii. Filmul a fost bine primit, s-a văzut din reacţiile publicului pe parcursul filmului. Regizorul Emir Kusturica a făcut pereche bună cu Monica Belluci.

Cum festivalul de film este unul competiţional, filmele din competiţie fiind proiectate zilnic în locaţiile precizate în program, astăzi a venit momentul stabilirii câştigătorului, iar deseară acesta va fi vizionat în Piaţa Libertăţii.

Fiind ziua finalei, juriul deliberează astăzi, iar pe programul festivalului au rămas proiecţia finală, de la ora 21.00, în Piaţa Libertăţii (doar dacă vremea nu permite proiecţia în aer liber, aceasta se va muta la Adam Muller Guttennbrun),iar de la ora 18.00, la Casa Artelor este programată lansarea de carte  „Pseudokinematikos 3. Între viaţă şi filme”, de Marian Sorin Rădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ