DISTRIBUIȚI

Duoul Ricchi e Poveri revine în la Timișoara cu  hiturile “Sará perché ti amo”, “Mamma Maria” şi “Se m’innamoro”, în Parcul Rozelor din Timişoara, miercuri, pe 13 septembrie, începând cu ora 19.00.

În anii ’80, trupa, acum formată din Angela Brambati şi Angelo Sotgiu, făcea furori în Europa. Și-a păstrat identitatea muzicală și calitatea reprezentațiilor și vine în România cu piese noi.

Lansat la începutul acestui an, cel mai recent single Ricchi e Poveri e intitulat “Marikita” (Gărgărița). Este o piesă cu ritmuri latino, estivală, cântată în spaniolă şi aleasă de Fausto Brizzi pentru coloana sonoră a filmului “Poveri ma ricchi”.

“Sará perché ti amo”, piesa cu care Ricchi e Poveri au participat în 1981 la Festivalul din Sanremo, i-a făcut faimoși. A fost și cel mai vândut single vândut al anului, cu peste 7 milioane de exemplare. 1985 este anul consacrării definitive, trupa câştigă Festivalul din Sanremo cu piesa “Se m’innamoro”. În cei 50 de ani de activitate muzicală au lansat 17 albume de studio, 15 compilații şi au vândut peste 20 de milioane de discuri.

Biletele sunt deja în vânzare de luni bune. În momentul de față un bilet se poate achiziționa la următoarele prețuri  80, 110, 150, 200, 250 lei – VIP (Timișoara), în funcţie de distanța față de scenă. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

LĂSAȚI UN MESAJ