DISTRIBUIȚI

După promovare, UVT Agroland Timișoara nu va putea juca toate partidele în supra-aglomerată Sală ”Constantin Jude”. Echipa lui Bogdan Paul se va antrena și va juca meciurile oficiale și la sala Universității de Vest din Timișoara, unde va juca și formația masculină a lui Sorin Grădinaru.

În sala UVT se montează zilele acestea o suprafață de joc nouă, care să permită ca echipele de volei, dar și cea de handbal fete a UVT, aflată în liga a doua, să se poată antrena și să poată juca meciuri oficiale. Agroland va juca însă și în Sala ”Constantin Jude”. Cea mai mare sală din oraș va fi gazda turneului amical Cupa Agroland, care va avea loc în perioada 29 septembrie – 1 octombrie. Invitate sunt Volei Alba Blaj, campioana Româniie, U Cluj și Linamar Bekescsaba, campioana Ungariei.

Agroland a transferat-o și pe coordonatoarea de 16 ani Marisa Radu, fostă jucătoare la Dinamo, clubul cu care a devenit campioană de Speranțe în 2014 și a luat bronzul în 2015. Ulterior, la cadete a devenit campioană în 2016 și 2017. ”Am găsit un oraș frumos și o echipă pe măsură. Mă simt foarte bine aici, chiar mai bine decât mă așteptăm. Îl cunosc de când eram mică pe domnul profesor (n.r. Bogdan Paul), și pot să spun că îmi place foarte mult grupul. Fetele m-au primit cu brațele deschise, nu am avut nici o problemă în a mă integra. Toată lumea mă susține, mă bucur mult că am ocazia să lucrez cu aceste fete și cu cei din staff. Mă simt pregătită, va fi o provocare. Îmi doresc foarte mult să ajung cât mai sus, chiar la nivel european. Pentru mine este o oportunitate să lucrez alături de Diana, mă bucur că are cine să mă îndrume. O consider un model și cu siguranță am foarte mult de învățat de la ea. Trebuie să muncesc și să am curaj”, a declarat jucătoarea.

În perioada 13-15 septembrie, echipa va fi în minicantonament la Bekescsaba, unde va da piept cu formația Linamar.

(foto: volei-timisoara.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ