DISTRIBUIȚI

Loturile naționala de fotbal feminin, atât senioarele, cât și junioarele, sunt în febra meciurilor oficiale. La lotul mare e convocată și jucătoarea Claudia Bistrian de la CFR Timișoara, iar lotul U19 e antrenat de tehnicianul feroviarelor, Florin Bugar.

Naționala mare are marți primul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 1-30 iunie 2019, programat în Franța. Printre mijlocași se regăsește și Claudia Bistrian. Primul joc va fi în deplasare în Italia, iar din grupa preliminare 6 mai fac parte Belgia, Portugalia și Moldova. Antrenorul CFR este deja intrat în meciurile oficiale ale grupei preliminare 3 de calificare la Campionatul European U19 din Elveția, de anul viitor. Florin Bugar nu are nicio jucătoare de la echipa de club la lot. Româncele au pierdut cu 3-2 cu Slovenia, dar luni au învins cu 4-1 pe Lituania. Joi urmează meciul cu Danemarca, într-o grupă ce se joacă la Marijampole, în Slovenia.

Liga I de fotbal feminin ar fi urmat să aibă la sfârșit de săptămână etapa a doua, însă jocurile au fost amânate din cauza programului echipelor naționale.

(foto: frf.ro)

 

 

 

  

LĂSAȚI UN MESAJ