DISTRIBUIȚI

Astăzi, 13 septembrie, de Ziua Pompierilor  în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, a fost oficiată o slujbă religioasă și s-a depus o coroană de flori în memoria eroilor pompieri, care au luptat în anul 1848 în bătălia din „Dealul Spirii” București.

Cele mai ample manifestări au avut loc weekendul ce a trecut, la Timișoara. Astăzi, activitățile festive sunt organizate la Departamentul pompierilor Lugoj. De la ora  10:30 are loc Marșul forțelor și mijloacelor din dotare pe itinerarul: Detașamentul de Pompieri – strada Făgetului – strada VV Delamarina – Piața Victoriei – strada 20 Decembrie 1989 – strada I. Huniade – strada C. Walich – strada Padeșului – Parcul George Enescu. Începând cu ora  11:00 este programată Desfășurarea Ceremonialului militar și religios în Parcul George Enescu, iar după  ora 12:00, o expoziție cu tehnica de intervenție din dotare

Ieri, 12 septembrie, la sediul Inspectoratului pentru situații de urgență „Banat” al județului Timiș, a avut loc o întâlnire cu persoanele care au trecut în rezervă. În cadrul întâlnirii, au avut loc discuții libere, urmate de prezentarea tehnicii de intervenție din cadrul Detașamentului 1 de pompieri din Timișoara.

Dorim să le acordăm respectul cuvenit înaintașilor noștri și ne bucurăm de fiecare dată de vizita lor!La mulți ani, tuturor pompierilor din România! La mulți ani, pompierilor timișeni!”, transmite ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ