DISTRIBUIȚI

Vineri, 15 septembrie. Coma acustic își face prezența  la Jardin Timișoara, în cadrul Backyard Acoustic Season, de la ora 20:00.

Seria de concerte Backyard Acoustic Season a reușit să aducă laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice. Anul acesta  seria concertelor se reia pe Terasa Jardin (bd. Vasile Pârvan nr. 5)! Biletele vor fi puse în vânzare prin rețeaua iabilet.ro., unde puteți achiziționa un bilet la prețul de 30 de lei. Dacă nu, plătiți la intrare 40 de lei.

Coma a fost înființată în 1999 de foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest. Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe și artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie. De la înființare până în prezent, trupa a susținut zeci de concerte în România și a fost prezentă la multe festivaluri importante precum Electric Castle, B’Estfest, Peninsula, Coke Live, Stuffstock, Roșia Montană, Artmania, Festivalul Snowboard Bâlea Lac, Mountain Bike la Poiana Brașov, MotoRock la Ploiești și multe altele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ