DISTRIBUIȚI

Naționala de futsal a scos doar un 2-2 la Deva în fața Georgiei, în manșa-tur a barajului de calificare pentru Campionatul European din Slovenia din 2018. Egalarea de la scorul de 0-2 a adus-o chiar Savio Valadares, brazilianul naturalizat recent, legitimat la Informatica Timișoara.

Robert Lupu, antrenorul Informaticii, a trimis în teren o echipă cu Vlad Iancu, portar revenit vara aceasta la Informatica, Florin Ignat, Cristi Matei, Florin Matei și Savio Valadares. Pe parcurs a intrat în teren și celălalt brazilian naturalizat de la Timișoara, Felipe Oliveira. După golul din minutul 11 al lui Kurtanidze, Felipe a trimis o minge pe lângă poartă, la o mare ocazie. Tot Georgia a reușit să înscrie în minutul 15, după reușita lui Kakabazde, iar la pauză, tricolorii au intrat conduși cu 0-2. În repriza a doua, după cinci minute, Savio a redus diferența după o centrare de pe stânga a lui Mimi Stoica, iar peste câteva minute, tot el a prins un șut excelent de 2-2.

Vlad Iancu și-a făcut bine treaba în poartă, iar tricolorii au alergat după egalare. Savio a ratat o imensă ocazie spre final, iar Felipe a reluat exasperant pe lângă buturi, după ce și Mimi Stoica a făcut același lucru. Returul se va juca în Georgia în 26 septembrie, iar acest egal nu pare să fie foarte încurajator pentru tricolori.

(foto: frf.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ