DISTRIBUIȚI

Campioni de la Timișoara Saracens au avut 12 absenți săptămâna trecută, un adevărat record negativ de accidentări. O parte dintre jucătorii cu probleme au reluat antrenamentele, însă fanii vor mai avea de așteptat până ce tot lotul va fi din nou apt de joc.

Marius Simionescu revine, după ce o entorsă la gleznă l-a făcut să rateze meciul cu CSM București. De asemenea, după ce au fost menajați pentru leziuni minore, revin în lot și Gabriel Conache, Fonovai Tangimana, James Doyle și Luke Samoa. De ceva vreme nu a mai jucat nici Dorin Lazăr, din cauza unei lombosacralgii, afecțiune ce aduce dureri în zona lombară. Luni însă, jucătorul a reluat antrenamentele, dar probabil nu va reveni imediat în meciurile oficiale, după lunga perioadă de pauză. Dintre cei care sunt în continuare accidentați, Eugen Căpățînă va lipsi cel mai mult, încă cinci luni, din cauza problemelor cu ligamentul încrucișat anterior.

Aceeași problemă o are și Stephen Shennan, care va mai sta patru luni. Cătălin Fercu are o fractură de peroneu, iar din acest motiv va absenta din echipă pentru o perioadă de trei luni. Johen Leiataua va lipsi și el peste o lună, din cauza unei luxații la umăr. De asemenea, Samuel Mariș stă trei săptămâni din cauza unei rupturi fibrilare de ligament colateral intern la genunchi, iar Ionel Badiu are repaos două săptămâni pentru o epicondilită la cot.

(foto: facebook.com/rugbytimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ