DISTRIBUIȚI

De când Sebastian Mailat și-a depus memoriu împotriva celor de la Poli Timișoara, antrenorul și primarul au lansat acuzații grave, despre corupție. Totuși, alb-violeții arată din nou că nu au același ochi critic pentru propria ogradă, după ce un alt jucător și-a depus memoriu, la fel ca Mailat.

Primarul Timișoarei a preluat ideea vehiculată de Ionuț Popa, cum că CNSL este coruptă dacă îl va declara lider de contract pe Mailat. Edilul a coborât nivelul limbajului și a declarat pentru Prosport că fotbalistul are în spate ”viermi”. Reamintim că primăria nu mai dă bani de doi ani la Poli și nici nu o va face de acum înainte. Cu acest scenariu cu mare presiune, comisia a amânat un verdict pentru săptămâna viitoare. Între timp, Poli continuă să își piardă tinerii cu aceleași gafe repetate de ani de zile. Fotbalistul Alex Cherecheș, împrumutat momentan la Millenium Giarmata în Liga a III-a, a depus și el memoriu la comisii. Jucătorul cere să fie liber de la Poli, deoarece este neplătit de cinci luni.

Anterior, Cherecheș, ajuns acum la 20 de ani, avea un salariu lunar de 1800 de lei. În iarnă, când fotbalistul a vrut să revină la Timișoara după ce a fost împrumutat la Performanța Ighiu, clubul i-a micșorat salariu la 500 de lei. Chiar și așa, alb-violeții nu au putut plăti această sumă ”fabuloasă” de cinci luni. Tot la CNSL s-a judecat ieri și o speță cu Alex Popovici. Deși atacantul a spus în iunie că are oferte din liga secundă turcă, abia ieri a fost declarat liber de contract de la Poli.

(foto: Leczki Jozsef)

 

LĂSAȚI UN MESAJ