DISTRIBUIȚI

Naționalele României U15 și U16 au acțiuni de pregătire săptămâna viitoare. La cea mai mică reprezentativă este convocat Ionuț Gașpar de la Poli Timișoara, iar la U16 merge portarul de la LPS Banatul, Răzvan Sava,  care are două oferte de la echipe din Serie A.

Naționala U15 se reunește duminică la Buftea, iar joi va disputa un meci de pregătire cu o selecționată din Ilfov/București. Adrian Văsâi l-a chemat și pe mijlocașul Ionuț Gașpar, de la Poli Timișoara. Reprezentativa U16 se va pregăti la Mogoșoaia și va juca marți și joi două meciuri de verificare cu Irlanda. Este convocat și portarul Răzvan Sava, chemat mereu de Daniel Mogoșanu la lot. Sava are două oferte din Italia, iar la finala campionatului de juniori C s-a remarcat ca cel mai bun portar.

Goalkeeperul a intrat în atenția celor de la Inter Milano și Atalanta Bergamo. Deși nu are 16 ani, tatăl său e plecat la muncă în Italia, iar juniorul poate pleca pentru reîntregirea familiei fără să aștepte împlinirea vârstei de transfer internațional. Așadar, plecarea e doar o chestiune de timp.

(foto: frf.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ