DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj și ACS Ghiroda au ținut steagul sus în etapa a de Liga III-a de săptămâna aceasta, în care au câștigat. Pentru elevii lui Cosmin Petrescu, a fost gura de ”apă” după seceta din acest start de sezon, iar pentru Ghiroda, a fost o ploaie de goluri la Cermei. Altfel, Mama Mia și Giarmata continuă să se chinuie în seria a IV-a.

Mama Mia a pierdut vineri cu 3-0 pe terenul celor de la ACSO Filiași. Scorul l-a deschis Ionuț Badea în minutul 6, după care Nicușor Neagu a marcat din penalti în minutul 25 și din acțiune, în minutul 30. Tot vineri, CSM Lugoj a câștigat acasă și nu cu oricine, ci cu CSM Școlar Reșița, o pretendentă la promovare. A fost 1-0, scor drag antrenorului Cosmin Petruescu, și cel care a marcat a fost Florin Lazea, în minutul 20. Astfel, jucătorul care era să plece la ASU Poli s-a dovedit providențial la primul succes al bănățenilor, după trei etape fără victorie și eliminarea din Cupa României cu Voința Biled.

Giarmata a cedat sâmbătă cu 2-0 pe terenul celor de la Internațional Bălești. Cristian Negrea a marcat în minutul 7, iar Eduard Frățilescu a mărit diferența în minutul 85. Tot sâmbătă,  Ghiroda a câștigat cu 5-2 la Cermei. Centea a marcat în minutul 6,iar apoi Baranyi a mărit avantajul oaspeților la 2-0 în minutul 12. Flavius Brândușe și Buiau au egalat în minutele 30,  respectiv 43. Oaspeții au obținut victoria după ce au marcat de trei ori în repriza a doua, prin: Pătrașcu (minutul 48), Hotca (minutul 58) și Niță (minutul 87).

Etapa aceasta, Centrul Național de Pregătire Timișoara a stat.

(foto: redesteptarea.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ