DISTRIBUIȚI

Work At Home Moms România organizează în data de 23 septembrie, între 12:00 – 20:00, la Koloro (Bulevardul Vasile Pârvan, Nr. 9) Mama Fest, un târg de toamnă pentru mame.

Gândind ca un festival de meșteșuguri, artizanat și ateliere create de mame, târgul își propune să reunească sub umbrela acestui eveniment  produse de soi, create de super mame (jucării, haine, home & deco). Târgul este completat cu ateliere unul și unul.

Iată cu cine vă puteți întâlni la târg

„Sunt Mihaela, mămică de prunc în vârsta de 1 an și 10 luni . Cărțile îmi plac de când mă știu, citeam mereu, de toate și orice. De când am devenit mamică văd cărțile dintr-o nouă perspectivă, prin ochi de copil , așa le-am descoperit pe cele ale editurii Usborne . De atunci, le aduc din Anglia pentru noi și pentru cine mai dorește. Proiectul meu se numeşte: Din drag pentru cărţi, cu drag pentru copii”.

„Sunt o iubitoare de frumos, natură și tradiții. Mă cheamă Roxana și sunt fericita mamă a unei fetițe de 1 an și 2 luni. Îmi place să dau viata materialelor și să las o parte din mine în ele. Proiectul meu se numeşte Atelierul Doamnei P. Fac coliere din lână împâslita, zâne, cercei, dar iubind tradiția lucrez și bijuterii cusute pe etamină.“

LĂSAȚI UN MESAJ