DISTRIBUIȚI

În fiecare seară, Librăria La Două Bufnițe, scoate din raft câte o carte. În acestă seară Elefantastic  este cartea scoasă din raft, și deschisă spre prezentare publicului iubitor de carte, de la ora 18.30. Vine să citească Michael Engler, autorul cărții și al povești elefantastice. Va fi  însoțit în călătoria lui de ilustratoarea Livia Coloji.

Mâine,  21 septembrie, în cadrul evenimentului O carte pe lună, este prezentată cartea Fără un șfanț prin Paris și prin Londra, tot de la ora 18.30.

Sâmbătă, 23 septembrie, este programat un maraton de lectură READ-A-THON!, între orele 10- 14.  Vii la librărie la 10 dimineața, îți cauți un loc în care să citești și începi concursul cu tine. Îți poți aduce cartea de acasă sau poți să o împrumuți pe durata maratonului de pe rafturile librăriei.

Joi, 28 septembrie, de la ora 18.00, librăria oferă loc de dialog pentru  Radu Găvan și Robert Șerban despre Diavoli fragili (Radu Găvan, editura Trei, 2017).

„Radu Găvan m-a cucerit de la prima carte, însă abia acum, cu Diavoli fragili a ieșit la iveală uriașul său talent scriitoricesc. Cu cel de-al treilea roman, Radu Găvan face un salt extraordinar spre marea literatură. Într-o discuție prietenească, Radu îmi spunea că are senzația că acest roman e ca un monstru care o să se ridice și o să umble de unul singur prin lume, iar asta am simțit și eu în timpul lecturii. O carte despre fragilitatea liniei ce desparte binele de rău, realitatea de ficțiune, o carte despre consumare, renaștere și eliberare. O minunată pledoarie pentru scânteia vie a literaturii și tributul pe care uneori arta și creația le cer omenescului din noi.” Camelia Cavadia

LĂSAȚI UN MESAJ