DISTRIBUIȚI

Jucătorii de la ASU Poli au avut parte de un meci mai special vineri după-amiază, cu elevii Școlii Generale nr. 13. Partida a fost parte a unie acțiuni de strângere de fonduri pentru Cătălin, un fost elev al instituției de învățământ diagnosticat cu cancer pulmonar.

Au jucat cu echipa elevilor Markos Gakos, Ioan Mera, Andrei Țugui, Marco Giuricici, Mădălin Stancu și Adrian Poparadu. Au fost prezenți și antrenorul Bogdan Andone, dar și cei care se ocupă de echipă. Echipa a venit cu o minge cu autografele echipei, dar și un fanion, iar în schimb, cei de la școală le-au dăruit, înrămată o vestă din uniforma școlii, una în alb-violet. Profesorii și-au recunoscut foștii elevi cu bucurie, cum este cazul lui Adrian Poparadu, care a învățat la școala din Calea Șagului. Acțiunea a fost organizată sub sloganul ”Toamnă se numără prietenii”. La eveniment s-au vândut dulciuri și răcoritoare, iar încasările vor merge la Cătălin. De asemenea, la intrarea în curtea școlii s-au amplasat o cutie pentru donații.

Cătălin este un fost elev al Școlii Generale nr. 13, iar acum e licean la Colegiul F.S. Nitti. Băiatului i s-a recomandat un tratament la o clinică privată din Austria, pentru cancerul pulmonar. Costurile se ridică la 50.000 de euro. Donații se pot face în contul RO95BTRLRONCRT0246453801, cu titular Cornel Mănescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ