DISTRIBUIȚI

În data de 11 octombrie, la Ambasada, de la ora 19.00, este programat Wide, third eye – expo foto & workshop. Intrarea este gratuită.

Ce spun organizatorii despre expoziție:

.

În perioada 28 iulie-17 august am fost departe, în Himalaya Indiană, într-o tură foto memorabilă în Ladakh, Delhi și Agra. Cei 10 fotografi (mai mult fotografe) vom expune în 11 octombrie 2017, la Ambasada (cu sprijinul Autovers), 66 imagini pe care le-am realizat acolo.

Mariana Bacila, Elena Biianu, Sorana Bordas, Camelia Bugariu, Cristina Bugariu, Laurenţiu Cioboată, Andrea Curut, Loredana Gancea, Ina Nita, Bianca Stefanovici și Cristian Tzecu vă vom stimula pofta de fotografie, de chai indian, și de munți înalți dar tangibili.

Înaintea vernisajului, un număr de 30 participanți vor fi bineveniți la un workshop foto gratuit (între orele 17-18:30) în care Cristian Tzecu va povesti atât despre desfășurarea turei, dar mai ales despre magnetul care l-a atras întotdeauna în India – oamenii și poveștile lor, situate într-un cadru încărcat de poezie. Vernisajul va avea loc la orele 19:07. Expoziția va fi vizibilă la Ambasada DOAR în 11 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ