DISTRIBUIȚI

Legendele rock-ului timişorean, participă la un concert caritabil pentru ajutorarea spitalelor afectate de furtuna violentă care s-a abătut duminică, 17 septembrie, asupra Timișoarei și a județului Timiș.Preţul biletului este de 50 de lei, biletele se pot procura de la casieria Filarmonicii Banatul Timişoara, de la casieria Operei Naţionale Române şi de la punctele de intrare din Piaţa Libertăţii în ziua concertului.

Evenimentul a apărut la iniţiativa domnului Ilie Stepan, liderul trupei Pro Muzica şi este sprijinit de Primăria Municipiului Timişoara, Fundaţia Politehnica Timişoara şi Asociaţia Art Protocol. Pe scenă vor fi prezente, pro bono, trupele: Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBIT, MeltingDice, Within The Nova, Sonatic, Trupa Vest, Rock Abil, ALL Friends Band şi Skywalkers.

Fondurile obţinute din vânzarea de bilete, sponsorizări sau donaţii vor fi folosite pentru lucrările de reparații la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” și la Institutul de Cardiologie,  ambele afectate de urgia din 17 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ