DISTRIBUIȚI
Camaldine Abraw of Kaizer Chiefs during the Absa Premiership match between Supersport United and Kaizer Chiefs on 12 September 2015 at Peter Mokaba Stadium Pic Sydney Mahlangu/ BackpagePix

Vineri după-amiază, Poli Timișoara a câștigat cu 2-1 amicalul cu Unirea Sânnicolau Mare, unul de doar 60 de minute. A fost 2-1 pentru bănățeni, iar în acest test a fost verificat atacantul Camaldine Abraw (foto), care nu pare însă o soluție bună pentru echipă. ”Bomboana de pe colivă” e faptul că Drăghici mai are de stat peste o lună, iar timișorenii au anulat copilărește un amical cu o  prim-divizionară maghiară.

Unirea Sânnicolau Mare este abia pe locul 7 în Liga a IV-a. Au marcat pentru Poli Miguel și Croitoru. Ionuț Popa a început meciul cu Straton – Străuț, Bocșan, Melinte, Țigănașu – Vașvari, Artean – Ciucur, Bîrnoi, Doman – Miguel. Pe parcurs au mai intrat Smaranda, Soljic, Oprea, Croitoru, Curjuric și Camaldine Abraw. Acesta va fi și singurul test al echipei, deoarece amicalul  programat joi cu Balmazujvaros, ultimul loc, 12, din prima ligă maghiară. S-a invocat autocarul stricat, însă motivul real e că jucătorii s-au plâns înainte de plecare că e prea greu să joace două meciuri! De altfel, autocarul echipei e stricat de săptămâni bune, dar Poli s-a descurcat cu autocare închiriate.

Atacantul Camaldine Abraw a venit să dea teste la Poli după ce vara aceasta nu prea și-a găsit locul. Fotbalistul de 27 de ani din Togo a fost accidentat în primăvară, după cum scrie site-ul goal.com. Inițial, a fost în vară în discuții cu sud-africanii de la Bidvest Wits, pentru ca apoi să stea doar o săptămână la echipa egipteană El Gaish, de unde a plecat brusc, potrivit site-ului kingfut.com. Anterior acestui sezon, Abraw a jucat în Africa de Sud, la Kaiser Chiefs, iar înainte, la FS Stars. A mai trecut prin liga a doua și a treia franceză, la LB Chateuroux, Les Herbiers sau AS Cherbourg, sau în Albania, la Hassania. Are opt selecții în naționala statului Togo, a dat 11 goluri în ABSA Premiership (prima ligă din Africa de Sud) și e evaluat de transfermarkt la 200.000 de euro.

Jucătorul va face luni vizita medicală și ulterior se va lua o decizie. Tavi Drăghici va mai absenta mai mult de o lună. Timișoreanul a fost operat la umăr și va mai lipsi șase săptămâni.

Anda DELIU

(foto: kickoff.com)

LĂSAȚI UN MESAJ