DISTRIBUIȚI

În această săptămână, specialiști ai industriei, pasionați de noile tehnologii, precum și publicul larg sunt așteptați la evenimente diverse, organizate în organizate în jurul unui interes comun: tehnologia.

Astăzi, 9 octombrie și mâine (10.10) marți, 10 octombrie, Universitatea Politehnică și CoWork Timișoara găzduiesc „Community Tech Events”, un program dezvoltat pentru a aduce împreună pasionații de tehnologie cu reprezentanți ai industriei. Printre companiile care vin să cunoască potențiali angajați sau studenți în practică sunt Facebook și ENERO. Accesul este gratuit, pe baza înscrierii pe site.

TechFest continuă miercuri (11.10) și joi (12.10), cu Digital & Tech Talks, conferință de două zile organizată pe modelul TED, temele fiind centrate pe tehnologie. Printre vorbitori se numără Stéphane Demicheli, Marketing Innovation Manager la BRD Groupe Société Générale, Andrei Son, Contry Innovation Manager la Continental Automotive Romania, Romeo Man, fondatorul MAN Digital, Radu Ștefan, Partner Technology Strategy Lead la Microsoft, Mădălina Stănescu, Digital Marketing Consultant la Google România, Alexandru Cătălin Pușa, avocat coordonator la Alexandru, Andreas & Asociații. Programul complet al conferințelor este disponibil pe site, unde se poate face și înregistrarea de participare (accesul este gratuit).

Vineri (13.10) după-masa începe cu IT Forum și continuă cu decernarea Premiilor Industriei – Local Innovators Awards, evenimente organizate împreună cu ARIES Timișoara, pentru ca noaptea de vineri spre sâmbătă să le fie dedicată gamerilor – Gaming Night.

Sâmbătă (14.10), TechFest găzduiește MegaDojo Timișoara, cel mai mare eveniment de educație în domeniul programării desfășurat vreodată într-o locație unică din România – peste 500 de copii și tineri de 7-17 ani vor deveni creatori digitali. Tot sâmbătă are loc InnovateIT , cu un atelier susținut de Adrian Pică, Product Manager la Telenav.

De vineri (13.10) și până duminică (15.10), publicul larg este așteptat să viziteze ExpoTech la Iulius Mall, pentru a vedea ultimele tendințe în automatizarea locuinței, electrice și electronice inovative, oglinzi și jucării inteligente, imprimante 3D și alte obiecte care ne pot schimba viața. Accesul este gratuit, iar organizatorii au pregătit și o tombolă specială, unde premiu este o dronă. Înscrierea se realizează prin completarea formularului de pe site.

Cei mai buni programatori se întrec sâmbătă, duminică și luni (14.10 – 16.10) la Timișoara MegaHack, unde echipele vor avea de rezolvat probleme reale propuse de partenerii evenimentului, iar cele mai bune aplicații vor fi premiate. Înscrierile se realizează pe pagina dedicată de pe site.

 

LĂSAȚI UN MESAJ