DISTRIBUIȚI

În cadrul  evenimentelor ArtEncounters, azi, 10 octombrie,  între 18:00 – 20:00, la Ambasada, are loc proiecția  filmului  ”Elogiul nimicului”. La acestă proiecție de film se adăugă și un Artist Talk în care puteți afla tot ce vreți să știți despre film.

Despre proiecție:

Boris Mitić este un realizator de film cunoscut pentru tonul satiric și critic al filmelor sale. In Praise of Nothing este un eseu filmic plin de umor bazat pe întrebările legate, pe de-o parte, de cadrul dramaturgic: „dacă Nimicul ar putea vorbi, ce ne-ar spune?”, iar pe de alta, de estetica cinematografică: „cum poți arăta Nimicul într-o manieră documentaristă?”.

Invitând o sumedenie de regizori să participe la acest portret ficționalizat despre Nimic, Boris Mitić ne poartă într-o călătorie globală în care Nimicul observă starea umanității dintr-o perspectivă personală. Editarea de tip mozaic aduce diferitele imagini asupra acestui subiect în situația de a se completa și îmbogăți până la exces, până la momentul în care, paradoxal, Nimicul cuprinde totul.

LĂSAȚI UN MESAJ