DISTRIBUIȚI

Pentru antrenorul Ionuț Popa urmează vremuri interesante. Tehnicianul stabilit în Arad va fi suporterul celor de la UTA duminică, la meciul cu ASU Poli. Antrenorul este un susținător al lui Cristian Todea, actualul antrenor al arădenilor și spune că nu va pune accent pe partida cu ASU Poli din Cupa României, cel puțin la nivel declarativ.

Practic, Popa spune că nu ar vrea să repete experiența de anul trecut, când echipa a ajuns în semifinalele Cupei României și finala Cupei Ligii. Rezultatul a fost:  niciun trofeu, bani neprimiți și multă oboseală. ”E un meci interesant, între două Poli, ca între două Steaua sau două Dinamo. Pentru mine ca antrenor, cred că îl voi aborda mai mult cu jucătorii care nu au jucat așa de mult și cu juniorii. Anul trecut am avut oboseala, am ajuns în semifinale. Măcar de câștigam Cupa. Banii (n.r. referitor la premiile date de FRF anul acesta) îi vom vedea ca pe cei din Cupa Ligii, unde primeam sute de mii de euro care nu au venit deloc. Probabil cei din conducere vor să meargă mai departe, eu gândesc ca antrenor”, a spus Ionuț Popa,  întrebat de tragerea la sorți.

Tehnicianul stabilit în Arad spune că nu a văzut niciun meci al celor de la ASU Poli, dar că are ocazia duminică, la meciul cu UTA. Popa a spus cu nonșalanță că vrea să dea lovitura de start. ”Eu nu îi urmăresc pe cei de la ASU, nu am văzut niciun meci al lor.  Îi voi vedea acum. Nu am încotro, duminică avem antrenament la 18, după meciul cu UTA. Normal, de data aceasta țin cu UTA. Dacă juca ASU Poli cu altă echipă de Liga a II-a, jucam cu Timișoara. Spune-le (n.r. către reporter) că vreau să dau lovitura de începere, să nu știu după în ce parte să o iau”, a precizat antrenorul prim-divizionarei Poli.

În ultima perioadă, circulă un zvon cum că Popa ar fi tentată să revină la UTA și chiar primarului Aradului, Gheorghe Falcă, ar fi tentat să facă această mutare. Popa dezminte informațiile. ”Ce să fac eu la UTA? Acolo sunt antrenori tineri, care merită tot creditul și toată răbdarea conducerii. Cred în Cristi Todea. Am mai spus-o, UTA are nevoie de antrenori arădeni”, a adăugat Ionuț Popa.

(foto: livearad.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ