DISTRIBUIȚI

Foaierul Operei Române din Timișoara a fost mobilat ieri, 11 octombrie, cu standurile firmelor participante la Entrepreneurship Summit Timișoara, organizat de Business Day România, care durează două zile, inclusiv astăzi, 12 octombrie, și în cadrul căreia se derulează 60 de manifestări și sesiuni.

Vorbim de un eveniment dedicat culturii antreprenoriale din Europa Centrală și de Est, care are loc o dată pe an în luna octombrie, anul acesta fiind găzduit la Timișoara.

Scopul evenimentului Entrepreneurship Summit Timișoara este de a promova dezvoltarea mediului de afaceri și de a aduce laolaltă reprezentanți ai mediului de business din țara noastră cu oameni de afaceri din alte țări interesate de România fie din perspectiva de investitor, fie din perspectiva de a găsi noi oportunități pentru schimburi economice.

Iată câteva cifre care reflectă amploarea și potențialul evenimentului:

1200 de antreprenori, manageri și profesioniști din diverse domenii

În jur de 120 de speakeri cu experiență (antreprenori de succes, top manageri în companii performante, profesioniști cu vastă experiență, profesori universitari din școli de business cu reputație, speakeri motivaționali, performeri, artiști, reprezentanți ai autorităților locale, membri ai guvernului)

Peste 100 de parteneri cu care poți interacționa direct în zona expo, zona de socializare și business networking.

 

LĂSAȚI UN MESAJ