DISTRIBUIȚI

Cei de la Poli Timișoara au apelat la o soluție din Togo pentru a încerca să rezolve problemele din atac. Drăghici este operat la umăr, iar Miguel nu a dovedit mai nimic până acum, iar Camaldine Abraw, poartă în continuare negocieri cu clubul alb-violet.

Fotbalistul e de vineri la echipă, luni a făcut vizita medicală, iar de atunci se poartă negocieri. ”Negociem. El a trecut cu bine vizita medicală. Anul trecut a fost accidentat, dar în Africa de Sud, a jucat și pe un stadion cu 94.000 de spectatori. Este nepregătit încă, nu are ritm de joc. Sperăm să fie o soluție, să avem și noi doi atacanți, el și Miguel, pentru că Drăghici nu cred că va mai juca toamna aceasta. L-a adus bunul meu prieten de la Bacău, care colaborează cu impresarul francez al jucătorului”, ne-a declarat antrenorul Ionuț Popa, cu referire la impresarul Aurel Damian.

În această vară, Abraw a negociat cu multe echipe, iar la gruparea armatei egiptene, El Gaish, a stat o săptămână, după care a plecat inexplicabil pentru cei de acolo. Ionuț Popa spune că el îl chemase în România. ”Eu îl doream, eram deja în negocieri. Eu l-am convins că vină aici. Purtam discuții demult. Sper să confirme”, a mai precizat Popa. În Africa de Sud, Abraw a jucat la Kaizer Chiefs FC, iar în cariera sa, a mai trecut pe la FS Stars, LB Chateuroux, Les Herbiers, AS Cherbourg sau Hassania.

(foto: soccesladuma.co.za)

LĂSAȚI UN MESAJ