DISTRIBUIȚI

Tinerii FITT Timișoara (Fundația Județeană pentru Tineret Timișoara) vin la tine în cartier să te întrebe de vorbă. În vederea realizării unor evenimente pe placul tuturor timișorenilor, aceștia iau cartierele la pas în vederea unei consultări recreative și artistice.

Astfel, în data de 14 octombrie, între orele ora 14- 20.00 echipele FITT Timișoara vor fi prezente în cartierele Giroc, Freidorf, Solventul, iar în data de 15 octombrie aceștia vor fi prezenți în cartierele  Ronaț, Traian, Modern, între aceleași ore.

FITT face eforturi pentru ca Timișoară să devină European Youth Capital 2020

Ce spun ei despre întâlnirile din cartiere:

Hai să vă povestim pe scurt și mai multe la fața locului.

Prin acest proiect ne dorim să organizăm activități de consultare, recreative și artistice, nu doar în centrul orașului ci și acolo unde locuiesc oamenii, în cartiere.

Vrem să aflăm de la voi care sunt problemele din cartierul vostru, ce activități vrem să facem în cartier și bineînțeles vrem să știm ce vă place acolo. Toate astea într-un mod interactiv și plăcut, la o cafea, un ceai și o gustare.

Însă, ne mai dorim să aflați și ce drepturi aveți și cum vă puteți implica activ în societate. Acestea le vom afla printr-un mini-treasure hunt cu premiu la final pentru fiecare participant.

Pentru relaxare și o ieșire plăcută vă punem la dispoziție cortul cu board game unde să jucați ce doriți, iar dacă nu aveți idei vă organizăm noi jocuri!

La final vom avea o seară de folk, cu un om și o chitară să rămânem cu o amintire plăcută până la următoarea întâlnire!

LĂSAȚI UN MESAJ