DISTRIBUIȚI

În această perioadă la Timișoara are loc Tech Fest, eveniment care unește sub aceeași umbrelă unii dintre cei mai talentați și sclipitori specialiști din domeniu tehnologiei și inovației. Tech Fest se va încheia în data de 15 octombrie după ce va fi finalizat toate cele 8 evenimente de pe agenda program.

După acest festin al tehnologiei, în perioada 23-29 octombrie va avea loc la Timișoara festivalul internațional „Analog Mania” aflat la a 5-a ediție și prima ediție a festivalului internațional studențesc „Student Analog Mania”.

În digitalul secol XXI artiști din toată lumea se reîntorc la tehnici și tehnologie analogică. Vin să confirme această renaștere și să aducă la Timișoara artiști și studenți din Austria, Croația, Germania, Polonia, Anglia, Turcia, Panama și România.

Organizatorii, Asociația Casa Luminii și Casa de Cultură a Studenților Timișoara, propun ca spații de desfășurarea a acestui dublu eveniment: Casa Artelor, Galeria Multifuncțională, Filarmonica, Librăria Cărturești și desigur Casa Studenților. Toate evenimentele se desfășoară începând cu orele 19. Pentru detalii vizitați analogmania.ro si student.analogmania.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ