SCM Poli s-a impus cu 37-20, un scor care vorbește de la sine, cu Poli Iași, după un meci fără istoric. Cu acest rezultat, timișorenii au bifat trei din trei succese acasă cu cele trei echipe din Moldova: Vaslui, Suceava și Iași.

Formația din Iași a venit din postură de ”lanternă roșie”, fără puncte la Timișoara, cu 0 puncte. Chiar și așa, Poli cea vizitatoare a jucat destul de dezinvolt și a avut și conducerea până în minutul 10, grație acțiunilor în viteză. Ulterior, Poli a preluat conducerea și a intrat la pauză cu avansul de 16-11. În repriza a doua au fost și câteva reproșuri la arbitri, dar și nervi pentru antrenorul ieșean Florin Spiridon, care la final și-a băgat echipa în ședință.

Cel mai bun marcator al lui SCM Poli a fost Filip Marjanovic, cu 12 goluri. Au mai înscris:  Orbovic, cu 5 puncte, Fenici, 4 puncte, V. Milosevic, 3 goluri, K. Milosevic, Lasica, Ștefan și Cîmpan, 2 goluri fiecare, Neamțu, Păiuș, Șania și Uruianu, cel din urmă la primul său gol în alb-violet. Principalul marcator al ieșenilor a fost Alexandru Ciobanu, cu 6 reușite.

Antrenorul Pero Milosevic a fost mulțumit de victorie. ”Mai ales în partea a doua a fost o victorie clară. Știam că Iașiul aleargă mult pe faza întâi, după ce primește gol, la fel pe contraatac, și apoi nu poate duce ritmul în repriza a doua. Am jucat bine, am făcut și greșeli, și în prima repriză și a doua, în apărare. Dar până la final am marcat toți, a fost primul gol al lui Ion Uruianu, jucător important pentru noi, a dat și Păiuș de la 7 metri, un jucător de apărare. Singurul lucru de care nu sunt mulțumit de cei doi ani de când sunt aici: după ce dăm gol, unii jucători nu se repliază rapid în apărare. Acest aspect trebuie îmbunătățit, mai ales pentru doi-trei jucători. Dar cu așa un rezultat nu pot să nu fiu mulțumit. Dacă nu jucăm bine, Iașiul ne putea bate, așa am pregătit meciul”, a declarat tehnicianul.

Etapa următoare SCM poli are meci pe terenul campioanei Dinamo, miercuri.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ